Studiereis Londen november 2024

Programma

Op deze reis naar Londen ontdekken we hoe de buitenruimte kan worden ingericht. Bij de verschillende kinderdagverblijven die we bezoeken hebben ze hier mooie voorbeelden van Ook als je weinig ruimte hebt, kan een buitenruimte van betekenis zijn. 

Praktische informatie

Dit bezoek zal plaatsvinden van woensdag 13 november tot en met zaterdag 16 november 2024. We reizen met de trein. De reis is bestemd voor directeuren/managers, pedagogen en beleidsmedewerkers en adviseurs. De kosten bedragen
€ 1.350,- op basis van een eenpersoonskamer in een 3-sterren hotel. In deze prijs zit alles inbegrepen behalve de drankjes tijdens het eten en uw persoonlijke uitgaven. Vervoer in London is bij de prijs inbegrepen.

 Programma in hoofdlijnen:

  • Binnenkort volgt meer informatie. 

Totaal aantal deelnemers: maximaal 20 personen.

Reisleiding: Gertrude Abbring


Reis- en annuleringsvoorwaarden:

Na inschrijving ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging met daarbij een factuur met een aanbetaling van
€ 250,-. Na ontvangst van dit bedrag is uw deelname definitief. 10 weken voor vertrek van de reis ontvangt u van ons de factuur met het resterende bedrag van de reissom.

Bij annulering tot 15 weken voor vertrek van de reis ontvangt u de helft van de aanbetaling retour. Bij annulering in de periode 15 tot 9 weken voor vertrek krijgt u de aanbetaling niet retour. Bij annulering na 9 weken voor vertrek van de reis bent u de gehele reissom aan Childcare International verschuldigd. U kunt zich wel laten vervangen door een ander persoon. Daaraan kunnen kosten verbonden zijn bij het overzetten van de tickets en wordt er € 50,- administratiekosten in rekening gebracht. 

U dient zelf zorg te dragen voor aan annulerings- en reisverzekering.