Transnational meeting CityNetwork
18 maart 2017
Professionele genegenheid
28 december 2017

Professionele genegenheid

Op het seminar Professionele genegenheid constateren de spreekster Jools Page en ook de deelnemers:

dat er een spanningsveld kan optreden tussen de liefde die je zelf voelt, de liefde die een kind nodig heeft en wat ouders willen. Er is taal nodig om gevoelens en gedrag van intimiteit, zorg en liefde te bespreken.

dat  pm.’ers ondersteuning nodig hebben om onder woorden te brengen waarom ze bepaalde dingen doen op het gebied van intimiteit. Dus je moet bijvoorbeeld kunnen uitleggen waarom je op een bepaald moment een kind op schoot neemt. Dit is dan ook aan de ouders duidelijk te maken. Verbinding leggen dus tussen hoofd en hart (verstand/reflectie en gevoel/handelen).

Comments are closed.