reis naar Pistoia, november 2016

Childhood Education and city politics conference 6 en 7 juni 2016
8 september 2016
Film: Pina schaukelt
1 december 2016

reis naar Pistoia, november 2016

leeshoek Pistoia, 2016

De 4-daagse studiereis naar Pistoia was een succes. Het bevatte de juiste ingredienten: mooi ‘fieldsearch’, alles werd goed verzorgd (heerlijk eten, een goede gids, een goede tolk), een duidelijk tijdschema en we werden uitermate goed verzorgd. Het bezoeken van de preschools heeft een zeer stimulerende werking op mij gehad: wat is er veel mogelijk! Aan de ene kant zo herkenbaar het kinderdagverblijf in Italie aan de andere kant totaal anders en vernieuwend. Mooie elementen die ik er uit heb gehaald voor mijn organisatie zijn o.a.: de manier van ouderparticipatie, de creativtiteit in de projecten met kinderen, de ruimtelijke inrichtingen en de gastvrijheid van de professionals werkzaam in deze kinderdagverblijven.

Ed heeft de kunde om deze reis strak  te organiseren en een prettige gastheer te zijn. Dank hiervoor!

Marieke IJdema, Regiomanager Kinderopvang Langedijk

Comments are closed.