Welke pm-er wil in Berlijn werken?!

Start stedennetwerk
29 juni 2016
review reis Berlijn, juni 2016
13 juli 2016

Welke pm-er wil in Berlijn werken?!

Jij spreekt Nederlands en Duits en je bent Pedagogisch Medewerker of Onderwijzer(es)? Dan hebben wij een baan voor je in het Ina Kindergarten Preusstrasse in Berlijn. Als je geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom op 19 mei en/of 2 juni vanaf 15 uur in het kinderdagverblijf in de Preusstrasse 6 tijdens de open dag voor nieuwe medewerkers. Het kinderdagverblijf verheugd zich op je komst. Als je interesse hebt kun je ( ook) mailen naar: bewerbungen@inakindergarten.de

We are urgently looking for Dutch native speakers for our partly bilingual kindergarten in Prenzlauer Berg, Preußstraße:

inakindergarten

 

On Facebook  we also published (May, 16th) this information: facebook

 

 

Comments are closed.